субота, 26 грудня 2020 11:05

Італійська преса назвала найгіршого гравця в складі "Аталанти"

Італійська преса назвала найгіршого гравця  в складі "Аталанти"
Міранчук був найгіршим на полі. Фото "Аталанта"

Італійські видання знайшли винного у нічиїй "Аталанти" проти "Болоньї". Бергамаски вели - 2:0, але в підсумку зіграли внічию - 2:2. На думку журналістів це російський легіонер Олексій Міранчук, який вийшов замість Ілічича в другому таймі і став найгіршим гравцем матчу.

"Джан П'єро Гасперіні мав рацію, - пише один з авторів Calciomercato. - Тепер ми розуміємо, чому Олексій Міранчук виходить лише в кінцівці. Він просто не готовий моментально вбудуватися в філософію гри тренера. У російського футболіста був цілий тайм, щоб довести свою спроможність. Але нічого не вийшло. "Аталанта" втратила перемогу, ведучи в рахунку 2:0. Звичайно, не варто звинувачувати одного Міранчука, але складається враження, що праймового Олексій Міранчука ми побачимо лише до літа наступного року".

На післяматчевій прес-конференції головний тренер "Аталанти" Джан П'єро Гасперіні висловився про гру російського футболіста: "Олексій - дуже важливий гравець для "Аталанти". З огляду на деякі причини він не міг грати більше, але в цей раз я вирішив випустити його на цілий тайм. Це був хороший шанс для Міранчука, але, на жаль, він видав не найвдаліший матч".

Оглядач gazetta.it не помітив футболіста на поле: "Олексій Міранчук провів на полі цілий тайм, але нічим не запам'ятався. Таке відчуття, ніби його не було на полі".

"Той самий випадок, коли заміни зіпсували гру, - пишуть в Corriere dello Sport. - Міранчук, що вийшов на другий тайм замість Ілічича, розчарував. Від російського гравця чекали більшого після блискучого дебюту. Мабуть, адаптація затягується".

Журналісти La Gazzetta dello Sport лаконічно описали виступ Міранчука: "Привид на полі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коваленко підписав попередній контракт з "Аталантою"

Від більшості видань Олексій Міранчук отримав найнижчу оцінку серед усіх учасників матчу - 5.

Зараз ви читаєте новину «Італійська преса назвала найгіршого гравця в складі "Аталанти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі