пʼятниця, 12 лютого 2021 15:31

Іспанський форвард не хоче повертатися в "Динамо"

Іспанський форвард не хоче повертатися в "Динамо"
Фран Соль не зміг закріпитися в "Динамо". Фото: ФК "Динамо"

Форвард "Тенеріфе" 28-річний Фран Соль не хоче повертатися в київське "Динамо".

Футболіст грає в Іспанії на правах оренди, бо не підійшов наставнику киян Мірчі Луческу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З перервою в 7 років "Динамо" отримало титульного спонсора

"Чи хочу я залишитися в "Тенеріфе"? У мене є свої побажання, але є також умови угод. Важливо розуміти, що в мене є контракт з київським "Динамо", і я повинен його виконувати. Однак, звичайно, я хотів би залишитися в "Тенеріфе". Знаю, що боси цього клубу оцінюють мій прогрес і перебувають в постійному контакті з моїм агентом. Вони задоволені моїм сезоном. Подивимося, чим закінчиться цей сезон, і я б хотів, щоб після нього сторонам вдалося домовитися. Утім, мені не хотілося б створювати ілюзії, тому що не все залежить тільки від мого бажання", - сказав Соль в коментарі Diario de Avisos.

У поточному розіграші Сегунди Соль в складі "Тенерифе" провів 20 матчів, записавши в актив 6 забитих м'ячів і 2 результативні передачі.

Фран Соль перейшов до "Динамо" на початку 2019 року, але не зміг закріпитися в команді. Угода нападника із киянами діє до 2023 року.

Зараз ви читаєте новину «Іспанський форвард не хоче повертатися в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі