неділя, 20 червня 2021 00:19

Іспанія не змогла обіграти Польщу

Іспанія не змогла обіграти Польщу
Роберт Левандовський забив перший гол на турнірі. Фото: Reuters

Збірна Іспанії не змогла здобути першу перемогу на Євро-2020. В Севільї іспанці розійшлися миром зі збірною Польщі – 1:1. Голами відзначилися Альваро Мората та Роберт Левандовський.

Не віриться, що ця збірна Іспанії ще восени громила Україну – 4:0 а Німеччину – 6:0. Як тільки приходить час великого турніру піренейці стають скутими, академічними і повільними гравцями. Іспанці не заслужили перемогу над Польщею й тепер обов'язково мають перемагати в останньому турі Словаччину, щоби розраховувати на продовження боротьби.

Після нульової нічиєї зі збірною Швеції, цього разу невеликий прогрес усе-таки є. Іспанці спромоглися забити гол на межі офсайду. Відзначився освистаний усіма Альваро Мората. Однак продовження не сталося. Поляки перехопили ініціативу й змогли зрівняти рахунок.

Перший гол на турнірі забив Роберт Левандовський. Він мав зрівнювати рахунок ще в першому таймі, коли добивав після пострілу Свідерського у штангу. Однак тоді претендентові на "Золотий м'яч" завадили захисники й голкіпер. У другому таймі арбітри зарахували гол Роберта попри невеликий поштовх Лапорта.

Польща не притиснулася до воріт й спробувала вирвати перемогу. Однак зробити це вже не дозволили господарі поля. Хоч вони не награли на три залікових бали. Іспанці демонструють усе той же футбол, що приніс їм успіх у 2008-12 роках. Але зараз цього вже замало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенальті допоміг Швеції обіграти Словаччину

Ситуація в групі Е залишається найбільш заплутаною. Лідирують шведи, в яких 4 бали. Далі йде Словаччина з 3 очками. Іспанці мають 2, а Польща – 1 очко. В останньому турі 22 червня Польща прийматиме Швецію, а Іспанія – Словаччину.

Зараз ви читаєте новину «Іспанія не змогла обіграти Польщу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі