вівторок, 15 червня 2021 06:51

Іспанія не змогла подолати шведський "автобус" на Євро

Іспанія не змогла подолати шведський "автобус" на Євро
Робін Ульсен минулий сезон грав на правах оренди в "Евертоні". Фото:Gettyimages.com

У першому турі групового турніру Євро-2020/21 збірна Іспанії не змогла перемогти Швецію -0:0.

Що потрібно знати про гру в Севільї?

Три лінії оборони шведів. Гра проходила на половині поля збірної Швеції. Іспанці володіли м'ячем та намагалися розхитати кількісну оборону суперника, в якій брали участь навіть гравців атаки шведів. Гості будували свою гру другим номером, через контратаки.

Робін Ульсен став головним героєм матчу. Воротар "Роми" неодноразово рятував збірну Швеції.

Іспанцям не вистачало лідера на полі

Альваро Мората став головним невдахою. Форвард "Ювентуса" мав найбільше моментів біля воріт суперника, але так і не зміг забити у ворота Швеції.

Шведи могли перемоги. Гості мали дві нагоди забити у кожному із таймів. Іспанцям не завжди вдавалося втримати головного форварда суперника Александра Ісаака.

Іспанії не вистачило лідера. Господарі стадіону мали повну перевагу на полі, але не змогли забити. Не вистачило не тільки реалізації, але і лідера на полі, який би повів команду за собою у вирішальний момент. Атаки іспанців виглядали все більше прогнозованими. Контроль м'яча не давав великої користі команді Луїса Енріке.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чехія забила гол Шотландії з 45 м

Матч до забитого голу. Шведам вдалося нівелювати клас суперника завдяки колективним діям. Долю матчу в таких випадках міг вирішити один гол. Кожна із команд мала свої моменти, але не вистачило реалізації.

В іншому матчі групи Словаччина перемогла Польщу -2:1. У наступному турі іспанці зіграють проти поляків, а шведи зі словаками.

Збірна України проведе свій наступний матч 17 червня. Команда Андрія Шевченка зіграє проти Північної Македонії. Початок гри о 16:00. У першому своєму матчі українці поступилися Нідерландам -2:3.

Зараз ви читаєте новину «Іспанія не змогла подолати шведський "автобус" на Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі