вівторок, 08 вересня 2009 11:30

Ірландського голкіпера дискваліфіковано за вживання допінгу

Ірландського голкіпера дискваліфіковано за вживання допінгу

Ірландський голкіпер Педді Кенні, який захищає ворота клубу "Шеффілд Юнайтед", що виступає в другому за значущістю дивізіоні чемпіонату Англії з футболу, дискваліфіковано на дев"ять місяців за вживання допінгу.

Про це повідомляє агентство Reuters. У травні 2009 року Кенні було викрито у вживанні забороненого стимулятора ефедрину.

У липні, коли стало відомо про допінг 31-річного голкіпера, керівництво "Шеффілда" усунуло його від матчів команди.

Кенні заявив, що не намагався поліпшити за допомогою ефедрину свої спортивні результати. Проте чиновники Асоціації футболу Англії (FA) підкреслили, що будь-який спортсмен повинен стежити за тим, які препарати він вживає. Як говориться в заяві FA, Кенні вжив високу дозу ліків, що містять ефедрин, не вивчивши заздалегідь склад препарату.

Кенні зможе виступати за "Шеффілд" з квітня 2010 року. Тренер цього клубу Кевін Блеквелл назвав тривалість дискваліфікації "неймовірною". На думку Блеквелла, покарання виявилося надмірним.

Кенні виступає за "Шеффілд" з 2002 року і є основним воротарем цієї команди. За збірну Ірландії з 2004 по 2006 рік Кенні провів сім матчів.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Ірландського голкіпера дискваліфіковано за вживання допінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі