вівторок, 10 листопада 2009 14:50

Інтерв"ю коштувало Філіпу Ламу рекордного штрафу

Інтерв"ю коштувало Філіпу Ламу рекордного штрафу

Мюнхенська "Баварія" оштрафувала свого футболіста Філіпа Лама на рекордну для клубу суму. Захисник, який є одним з віце-капітанів команди, покараний за інтерв"ю, в якому він розкритикував трансферну політику "Баварії", повідомляє Reuters. На яку суму оштрафований Лам, не уточнюється.

Лам дав своє інтерв"ю незадовго до матчу 12-го туру чемпіонату Німеччини проти "Шальке". Ця гра відбулася в суботу, 7 листопада, і завершилася з рахунком 1:1. Генеральний директор "Баварії" Карл-Хайнц Румменіге відзначив, що вчинок гравця недопустимий ще і тому, що він є віце-капітаном.

Крім того, "Баварія" штрафувала італійського нападаючого Луку Тоні. У матчі з "Шальке" він був замінений в перерві і, не чекаючи закінчення зустрічі, залишив стадіон і поїхав додому. На яку суму оштрафований Тоні, також невідомо.

У чемпіонаті Німеччини після 12 турів "Баварія" з 20-у очками ділить сьоме-восьме місце з "Хоффенхаймом". У лідера турніру "Байєра" 26 очок. У Лізі чемпіонів мюнхенці також виступають невдало. У групі А після чотирьох турів команда займає третє місце, набравши чотири очки. У "Ювентуса" вісім очок, у "Бордо" - десять.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Інтерв"ю коштувало Філіпу Ламу рекордного штрафу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі