вівторок, 11 січня 2022 21:20

Їм потрібно притертися. Експерт розповів, про нового тренера Світоліної

Перша ракетка України 27-річна Еліна Світоліна змінила тренера. Українка відмовилася від послуг британця Ендрю Беттлса та почала співпрацю у новому сезоні із латвійцем Андрісом Юшкою. Тренером-консультантом буде Ґюнтер Бреснік та наставник з фізичної підготовки Юрій Жураковський.

Тенісний експерт Всеволод Кевлич спеціально для Gazeta.ua поділився очікуванням від співпраці Світоліної із новими фахівцями.

"Завжди важко міняти команду, бо важко прогнозувати чи ти "попадеш" з новим тренером. Я добре знаю Юшку як гравця. Він має рівень розуміння тенісу, має досвід роботи з Оленою Остапенко з Амандою Анісімовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не готова до сезону. Світоліна програла другий матч поспіль

Те що я бачив у матчі Світоліна - Кісс(перемогла Еліну на турнірі в Аделаїді -Gazeta.ua ) поки не співпадає. Еліна не отримає від нового тренера, що хоче. На скільки буде плідною співпраця - поки прогнозувати важко. Потрібен час та притірка між тренером та гравцем.

Еліна обрала його, щоб грати у силовий теніс. Інший тренер Бреснік дістався від чоловіка. Австрійський тренер раніше допомагав Ґаелю Монфісу", - сказав експерт.

Автор: Instagram.com/elisvitolina
 

Еліна Світоліна зараз займає 16-те місце у світовому рейтингу. В останньому матчі на турнірі в Аделаїді українка програла у першому колі. Наступним турніром буде Відкритий чемпіонат Австралії, який стартує 17 січня.

Зараз ви читаєте новину «Їм потрібно притертися. Експерт розповів, про нового тренера Світоліної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі