вівторок, 15 листопада 2011 12:58

Гравці "Шахтаря" прийшли на матч хокейного "Донбасу"

У понеділок ціла делегація гравців футбольного клубу "Шахтар" підтримала земляків з хокейного "Донбасу" в матчі з усть-каменогорським клубом "Казцинк-Торпедо".

Скориставшись паузою в чемпіонаті України з футболу, пов'язаної з іграми збірних, Томаш Хюбшман, Тарас Степаненко, Андрій П'ятов, Василь Кобін, Микола Іщенко та Євген Селезньов із задоволенням приєдналися до вболівальників "Донбасу" на трибунах арени "Дружба". Не обійшлося без автограф-сесії і декількох питань преси.

"Мені подобається хокей, раніше із задоволенням відвідував матчі в Чехії, - розповів півзахисник "Шахтаря" Томаш Хюбшман. - Моя улюблена чеська хокейна команда? Празька "Спарта". У "Дружбі" я вперше, але раніше був на матчах "Донбасу" на Текстильнику в "Лідері". Сьогодні команди показують хороший, швидкісний хокей. Одним словом, здорово".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля "Добрас Арени" засяяв триметровий кріт

"Я вдруге в житті прийшов на хокей, - ділиться враженнями півзахисник "Шахтаря" Тарас Стапаненко. - Був на "Донбас-2" — "Беркут" і мені дуже сподобалося. Була силова гра, а сьогодні видно, що грають майстровитіші команди. Все швидко міняється, високі швидкості, багато моментів, багато закинутих шайб. Все це вражає".

Матч "Донбас" - "Казцинк-Торпедо" закінчився перемогою господарів з рахунком 8:3. Другу гру проти "Устінки" "гірники" проведуть сьогодні, 15 листопада о 19:00, на майданчику арени "Дружба".

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Шахтаря" прийшли на матч хокейного "Донбасу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі