вівторок, 17 вересня 2019 12:29

Гравці "Динамо" мають ще доплатити за таку гру - футбольний менеджер розкритикував "динамівців"

Гравці "Динамо" мають ще доплатити за таку гру - футбольний менеджер розкритикував "динамівців"
Заховайло вважає, що президент "Динамо" Ігор Суркіс має штрафувати гравців за погані результати

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло прокоментував останні невдачі "Динамо". На його думку, гравці "біло-синіх" повинні понести фінансове покарання.

"Думаю, що Суркіс уже штрафує футболістів за серію поразок і нічиїх. Якщо буде 7-й матч ганьби поспіль, то гравці відчують серйозний удар по своїй кишені. Коли мова заходить про гроші, знаючи "теплу ванну" в "Динамо", це додасть їм мотивації.

Президент "Динамо" маэ фінансово покарати футболістів, якщо цього ще не зробив, і публічно заявити про це вболівальникам, які отримають бодай якусь сатисфакцію. Якщо "динамівці" не виграють наступний матч проти "Мальме" у Лізі Європи, то гравці нескоро побачать зарплату. Гратимуть безкоштовно, на що заслуговують станом на сьогодні.

Так найшвидше дійде до всіх футболістів. Нехай подумають краще про вболівальників-ветеранів, яким уже за 60 чи 70 років. Вони інфаркти можуть перенести від такої гри "Динамо". Доводиться заспокійливе пити. Футболісти мають відчути народну нелюбов і щось зрозуміти. Вони ходять до таких місць, де при одній лише появі всі дівчата верещать. Футболісти "Динамо" вже забули, коли їм відмовляли, тому вони так і грають у футбол. Ця хвороба була у всі часи. Іноді гравців потрібно опускати на землю, а зараз це можна зробити лише завдяки грошам", – цитує Заховайла "Рейтинг Букмекерів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" може запросити російського тренера

У трьох офіційних матчах під керівництвом Олексія Михайличенка "Динамо" здобуло лише 2 очки. В останньому поєдинку проти "Десни" кияни зазнали домашньої поразки 1:2 і посідають лише 6-е місце у турнірній таблиці УПЛ. Загалом "Динамо" не може виграти вже 6 матчів поспіль в усіх турнірах. Матч Ліги Європи "Динамо" – "Мальме" відбудеться у четвер, 19 вересня, на НСК "Олімпійський". Початок о 19:55.

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Динамо" мають ще доплатити за таку гру - футбольний менеджер розкритикував "динамівців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі