неділя, 15 вересня 2019 20:01

Прихід Михайличенка тільки поглибив кризу "Динамо"

Прихід Михайличенка тільки поглибив кризу "Динамо"
Олексій Михайличенко в 3 матчах на чолі "Динамо" не зміг перемогти в жодному

Київське "Динамо" не може виграти вже 6 матч поспіль. Олександр Хацкевич втратив посаду тренера команди після того, як програв в чемпіонаті головному конкуренту "Шахтарю" та вилетів від "Брюгге" у кваліфікації Ліги чемпіонів. Його наступник Олексій Михайличенко не зміг покращити ситуацію. В трьох матчах під керівництво нового тренера динамівця набрали тільки 2 очка. Зіграли в нічию проти "Олімпіка" і "Зорі" та поступилися "Десні".

Сьогодні на "Олімпійському" команда Михайличенка нічого не змогла зробити з "Десною", Рахунок 1:2 повністю відображає події на полі. Гості дуже просто створювали проблеми біля воріт Бойка завдяки швидким атаками та індивідуальним помилкам гравців "Динамо". Господарі поля не показали ніяких колективних дій. Дуже багато позиційних, тактичних та індивідуальних помилок в діях киян.

В гравців "Динамо" багато індивідуальних помилок

При тому, що останні результати киян ніяк не можна списати на відсутність часу чи попереднів. Михайличенко вже працює з командою місяць. За цей час мав паузу в чемпіонаті, бо матч проти "Маріуполя" був перенесений, а також була пауза на 2 тижні пов'язана із матчами збірних. В цей час можна було підготувати команду. Але з кожною грою стає все тільки гірше. Схоже, що методи Михайличенка та його бажання грати в силовий футбол через фланги, просто не знаходить порозуміння в гравців. Такий футбол для них чужий.

При тому, що не виконаним залишається завдання роботою з молодими гравцями. Циганков та Миколенко перебувають в поганій формі. Шепелєв втратив місце в складі. Шапаренко так і перебуває в молодіжній команді. Цітаїшвілі та Попов так і не отримали свого шансу в першій команді. Тут скоріше йде мова про регрес цих футболістів, ніж їх розвиток.

В такій ситуації навряд чи варто сподіватися, що ситуація буде покращуватися. Гравці втрачають будь-яку психологічну впевненість, віру в себе та не розуміють вимог нового тренера. Це може призвести до остаточного провалу сезону, як в чемпіонаті, так і Лізі Європи. Тому, Ігорю Суркісу варто задуматися знову над зміною тренера. Призначення Михайличенка не дало бажаного результату. Завдання не були пов'язанні з перебудовою гри, а реальними цілями на сезон. Принаймні про це говори президент клубу. В середині вересня "Динамо" вже відстає від "Шахтаря" на 13 очок маючи гру в запасі. Причому чому, це розрив тільки збільшується з кожним туром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній капітан "Динамо" зізнався, що їздив на роботу на метро


Наступний свій матч "Динамо" проведе в четвер проти шведського " Мальме" в размах Ліги Європи. Початок гри о 19.55.

Зараз ви читаєте новину «Прихід Михайличенка тільки поглибив кризу "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі