четвер, 15 листопада 2007 17:37

Ігор Суркіс: ПФЛ захищає тільки "Динамо" і "Шахтар"

В середу президенти українських клубів ухвалили рішення про створення в Україні Прем"єр-ліги. Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів, чим відрізнятиметься вища ліга під егідою ПФЛ і Прем"єр-ліга.

"По-перше, у федерації до нас, людей, що вкладають гроші у футбол, стануть більше прислухатися. Ми приходитимемо на засідання виконкому ФФУ і відстоюватимемо свої інтереси. А ПФЛ, складається таке враження, захищає "Динамо" і "Шахтар", а до інших клубів їй немає справи. Так говорили мої колеги, і я з ними багато в чому згоден. Хто стане сперечатися, що в чемпіонаті України існують вже не два, а чотири або навіть п"ять клубів, які не хочуть бути "на підтанцьовці".

І вірно сказав Рінат Ахметов: бюджети у клубів повинні бути прозорими. І тоді по ходу сезону не випадатимуть команди з нашого співтовариства через брак коштів. Та і несправедливо якось виходить: ми витрачаємо на розвиток клубного футболу величезні кошти, а доленосні рішення за нас приймають інші. Наприклад, по ліміту на легіонерів...", – сказав Суркіс "Спорт-Експресу в Україні".

Зараз ви читаєте новину «Ігор Суркіс: ПФЛ захищає тільки "Динамо" і "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі