понеділок, 21 січня 2013 10:58

Ібрагімович переміг "Бордо" і вивів команду на перше місце

Майбутній суперник київського "Динамо" у Лізі Європи, "Бордо", програв на своїй арені "Шабан Дельма" (у присутності 32,000 глядачів), "Парі Сен-Жермен", якому динамівці не так давно протистояли в рамках Ліги чемпіонів УЄФА.

"Бордо - Златан - 0:1" - під таким заголовком вийшов звіт про гру на офіційному сайті жирондинців. Саме Златан Ібрагімович став на 43-й хвилині автором єдиного і вирішального голу у ворота "Бордо". Франсіс Жійо використовував у цій грі тактичну схему 4-2-2:

Карассо - Маріано, Енріке, Сане, Тремулінас - Бен-Хальфаллах (Бельон, 75), Плашил, Сертик, Обраньяк (Сако, 74) - Севе, Гуффран.

В цілому, всупереч численним прогнозам, жирондинці на рівних протистояли фаворитам зустрічі (удари по воротах 14 - 6, у площину воріт 3 - 4). Але маючи ігрову перевагу (володіння м'ячем 51% на 49%,), втілити його в голи так і не змогли.

Відзначимо, що ця поразка стала першою домашньою для "Бордо" у цьому сезоні і першою в 2013 році.

Після цього фіаско "Бордо" у порівнянні з минулим туром опустився на цілих три рядки, пропустивши "Ніццу", "Ренн" і "Лор'ян", і тепер займає 7-е місце, маючи у своєму активі 32 очки.

Свій наступний матч "Бордо" проведе на виїзді 23 січня у рамках 1/16 Кубка Франції проти АС "Мулен". У чемпіонаті найближчим суперником жирондинців стане "Ніцца".

Зараз ви читаєте новину «Ібрагімович переміг "Бордо" і вивів команду на перше місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі