четвер, 20 березня 2008 18:21

Хвостенко отримала за свої виступи в подарунок автомобіль Mitsubsihi

Жіноча біатлонна збірна після тріумфального виступу на чемпіонаті світу та Європи сьогодні заслужено отримувала державні нагороди й призи від Національного олімпійського комітету України та його спонсорів.

Віта та Валентина Семеренки, Оксана Хвостенко та Оксана Яковлєва з рук Міністра України у справах сім"ї, молоді та спорту Юрія Павленка отримали ордени княгині Ольги III ступеня. Орден "За заслуги" III ступеня отримав головний тренер збірної команди України Євген Колупаєв, а звання "Заслужений працівник фізичної культури і спорту" - тренери Микола Зоц та Григорій Шамрай.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка вручив пам"ятну статуетку, диплом та грошову премію найкращій спортсменці лютого Оксані Хвостенко. Дипломом та грошовою премією був також відзначений найкращий тренер місяця Микола Зоц.

Лауреати лютого отримали також спеціальні призи від компанії "МТС-Україна" та "Орфілейм". До того ж, Оксана Хвостенко стала володаркою нового авто Mitsubsihi, яке найкращій спортсменці лютого вручили президент федерації футболу Георгій Суркіс, президент федерації біатлону Володимир Бринзак разом з генеральним директором "Торговий дім НІКО" Андрієм Нагнибідою.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Хвостенко отримала за свої виступи в подарунок автомобіль Mitsubsihi». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі