пʼятниця, 29 лютого 2008 13:02

Хвостенко стала кращою спортсменкою лютого за версією НОК України

Лідер збірної України з біатлону Оксана Хвостенко визнана Експертною комісією Національного олімпійського комітету найкращою за підсумками спортивного лютого. Найкращим тренером названий наставник лауреатки місяця – Микола Зоц.

На чемпіонаті світу в шведському Остерсунді Оксана Хвостенко виборола дві бронзові нагороди в спринті та індивідуальній гонці, а також разом із колегами по збірній принесла до української скарбнички світове "срібло", а згодом європейське "золото" в естафеті.

Дует Хвостенко-Зоц вже визнавався Національним олімпійським комітетом найкращим. Це було в січні минулого року, коли Оксана святкувала перемогу в гонці з масовим стартом на етапі Кубка світу у словенській Поклюці. Що стосується наставника, то для Миколи Зоца ця нагорода стане вже третьою. В лютому 2007 року під його орудою Андрій Дериземля привіз з Італії "бронзу" світової першості.

НОК України з листопада 2005 року щомісяця визначає найкращого спортсмена, а починаючи з січня 2007 року вшановує і найкращого тренера.

"Спорт.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Хвостенко стала кращою спортсменкою лютого за версією НОК України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі