понеділок, 03 липня 2017 10:16

"Хотів захистити клуб" - Коноплянка пояснив своє скандальне інтерв'ю

"Хотів захистити клуб" - Коноплянка пояснив своє скандальне інтерв'ю
"Якби Вайнцирль залишився, мені варто було б піти" - Євген Коноплянка

Український півзахисник "Шальке" Євген Коноплянка розповів про причини, через які на початку минулого місяця гостро висловився на адресу колишнього тренера Маркуса Вайнцирля.

На початку червня вінгер розкритикував колишнього наставника команди. Йому не сподобалося ставлення Вайнцирля до нього.

Коноплянка пояснив, що в своєму інтерв'ю хотів захистити гельзенкірхенський клуб від головного тренера. "Кобальтові" фінішували на 10-му рядку під його керівництвом.

"Сказав ці речі про Вайнцирля, оскільки хотів захистити клуб. Сам особисто не зміг би розвиватися, якби продовжували працювати в тому ж дусі. Для мене було очевидно, якщо він залишиться, то мені краще пакувати валізи", - цитує слова півзахисника Derwesten.de, посилаючись на Bild.

"Важко повертатися додому в ролі гравця національної збірної, коли не потрапляєш в заявку на матч у власному клубі. Було досить багато моментів, які не міг зрозуміти. Якщо я не підходжу команді - не питання. Замість цього відчував, що відрахований зі складу без будь-якої причини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Створювати треба було на полі, а не перед телекамерою" - в "Шальке" пройшлися по Коноплянці

Коноплянка взяв участь у 27 матчах за "Шальке" у всіх турнірах, лише 10 раз вийшовши в стартовому складі. У цих іграх вінгер забив 6 голів і зробив 2 результативні передачі.

Новий головний тренер гельзенкірхенців Доменіко Тедеско повідомив, що розраховує на гравця і готовий почати з ним все з чистого аркуша.

Сьогодні "кобальтові" розпочнуть процес підготовки до нового сезону.

Зараз ви читаєте новину «"Хотів захистити клуб" - Коноплянка пояснив своє скандальне інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі