субота, 02 березня 2013 13:09

ХК "Донбас" продовжив контракт з трьома хокеїстами

ХК "Донбас" продовжив контракт з трьома хокеїстами
Дмитро Кагарлицький ФОТО: hcdonbass.com

Воротар Крістофер Холт, а також нападники Петтер Віртанен і Дмитро Кагарлицький продовжать кар'єру в ХК "Донбас", повідомляє офіційний сайт клубу.

З американським голкіпером Крісом Холтом (27 років), який у поточному сезоні провів у складі донеччан п'ять матчів регулярного чемпіонату та два матчі кубка "Надії", угоду продовжено на один рік.

Також на один рік продовжено контракт з 26-річним центральним нападником Петтером Віртаненом, який виходив на майданчик у 52-х матчах "регулярки" і 2-х кубка "Надії" і має один з кращих показників в КХЛ за відсотком виграних вкидань (58.6% і 62.5% відповідно).

Як мінімум два наступних сезони у складі ХК "Донбас" проведе 23-річний росіянин Дмитро Кагарлицький, який в 10-ти матчах регулярного чемпіонату набрав 8 (3+5) очок і ще 2 (0+2) у двох матчу кубка "Надії" .

Нагадаємо, напередодні хокейний клуб з Донецька розлучився з головним тренером. У втішному турнірі - Кубку Надії - "Донбас" стартував у чвертьфінальній серії з перемоги над ризьким "Динамо", однак у другому поєдинку у Ризі донеччани програли.

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" продовжив контракт з трьома хокеїстами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі