неділя, 15 лютого 2009 18:35

Хіддінк розповів про те, чим він займатиметься на пенсії

Автор: newsimg.bbc.co.uk
 
Головний тренер "Челсі" та збірної Росії Гус Хіддінк розповів, чим займеться після закінчення кар"єри. Завершити свою футбольну діяльність він планує після чемпіонату світу-2010.

"Думаю, що піду після чемпіонату світу 2010 року. Кататимуся на своєму мотоциклі та стану послом компанії Nike. Також займуся в приватному порядку своїм проектом допомоги бідним у Танзанії. Я його тільки розпочав. До мене звернулося кілька чоловік із пропозицією створити масштабний проект для дітей, щоб вони змогли грати у футбол і отримали освіту. Дуже просто, але і дуже важливо для мене". Хіддінк також повідомив, що поселиться у Лондоні до кінця сезону.                                                         

Думаю, що піду після чемпіонату світу 2010 року

"Я повинен бути тут протягом чотирьох місяців. Мені потрібно бути весь час поряд із командою - це повноцінна робота, яка вимагає щоденної зайнятості. До Москви літати не буду" - цитує Хіддінка triballfootball.com.
                                                                 
triballfootball.com, livesport.ru
Зараз ви читаєте новину «Хіддінк розповів про те, чим він займатиметься на пенсії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі