середа, 11 лютого 2009 17:41

Гус Хіддінк виручає Абрамовича

Гус Хіддінк виручає Абрамовича

Головний тренер збірної Росії з футболу Гус Хіддінк призначений на пост наставника лондонського "Челсі". Голландський фахівець суміщатиме посади тренера збірної Росії і "Челсі" до кінця сезону-2008/09. Вже на цьому тижні Хіддінк зустрінеться з футболістами англійського клубу, повідомляє lenta.ru з посиланням на офіційний сайт "Челсі".

Принципова домовленість про те, що голландський тренер очолить лондонську команду, була досягнута 10 лютого. Російський футбольний союз (РФС) дозволив Хіддінку працювати в "Челсі", оскільки можливість такої співпраці передбачена в контракті тренера.

11 лютого сам Хіддінк заявив, що всі деталі його контракту з "Челсі" будуть узгоджені наступного тижня, а його дебют в лондонському клубі відбудеться 21 лютого, коли "Челсі" зіграє з "Астон Віллою" в рамках чемпіонату Англії. 14 лютого голландець мав намір відвідати матч 1/8 фіналу Кубка Англії "Уотфорд" - "Челсі".

Угода Хіддінка з РФС розрахована до кінця липня 2010 року. Контракт тренера оплачує фонд "Національна академія футболу", засновником якого є власник "Челсі" Роман Абрамович. 10 лютого голландець заявив, що його і російського бізнесмена зв"язують дружні взаємини, тому він вирішив допомогти Абрамовичеві.

9 лютого з поста головного тренера "Челсі" був звільнений бразилець Луіс Феліпе Сколарі. Причиною відставки стали низькі результати команди в сезоні-2008/09. У чемпіонаті Англії "Челсі" займає четверте місце. Лідер турніру "Манчестер Юнайтед" випереджає лондонців на сім очок і має гру в запасі, повідомляє sports.ru.


Зараз ви читаєте новину «Гус Хіддінк виручає Абрамовича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі