середа, 11 лютого 2009 15:42

Джон Террі схвалив призначення Хіддінка

Джон Террі  схвалив призначення Хіддінка

Капітан лондонського "Челсі" Джон Террі підтримав призначення Гууса Хіддінка на пост головного тренера команди. Террі назвав Хіддінка розумним наставником, команди якого грають в атакуючий футбол і довго володіють м"ячем. Капітан "Челсі" також відзначив хороші стосунки голландця з власником клубу Романом Абрамовичем, повідомляє lenta.ru з посилання на Sky News.

Террі відзначив, що він знає Хіддінка не дуже добре. "Треба почекати і подивитися", - сказав капітан "Челсі". Лондонський клуб і голландський тренер домовилися про те, що до кінця сезону-2008/09 Хіддінк суміщатиме пости наставника "Челсі" і збірної Росії.

10 лютого Російський футбольний союз (РФС) дозволив тренерові працювати в "Челсі", відзначивши, що можливість такої співпраці обумовлена в контракту Хіддінка. В даний час голландець знаходиться на тренувальному зборі російської команди в Белеку (Туреччина), але вже 12 лютого вилетить на переговори з "Челсі".

Хіддінк поєднуватиме пости наставника "Челсі" і збірної Росії.

В середу Хіддінк в інтерв"ю Reuters заявив, що остаточно всі деталі його роботи в Англії будуть узгоджені наступного тижня, після чого він проведе перший матч на посту головного тренера "Челсі". 21 лютого лондонці в рамках чемпіонату Англії зіграють з "Астон Віллою". 14 лютого Хіддінк планує відвідати матч 1/8 фіналу Кубка Англії "Уотфорд" - "Челсі".

В той же час півзахисник "Челсі" і збірної Німеччини Міхаель Баллак наполягає, що звільнення Луіса Феліпе Сколарі з поста головного тренера "аристократів" порочить честь і гідність лондонського клубу. Німець закликає своїх колег спробувати врятувати "Великого Філа".

"Це - ганьба для всіх нас, адже Сколарі був з нами зовсім трохи часу, - цитує Баллака The Sun. - Звичайно, ми заслуговували критику, оскільки не показували результат, але це була помилка не одного тренера, а всієї команди. Думаю, ми повинні заступитися за Філа".

"Минулого року ми виступали на одному рівні з "Манчестер Юнайтед" і у фіналі Ліги чемпіонів програли тільки в серії пенальті. Цього сезону ми повинні виправити це... У "Челсі" найвищі амбіції і тому я виступаю за цей клуб", - додає Баллак.

Зараз ви читаєте новину «Джон Террі схвалив призначення Хіддінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі