пʼятниця, 15 травня 2009 19:21

Хіддінк назвав свого наступника

Хіддінк назвав свого наступника
Колишній наставник "Барселони" Франк Райкард став одним з кандидатів на пост головного тренера лондонського "Челсі", якщо у клубу Романа Абрамовича зірветься варіант з нинішнім керманичем "Мілана" Карло Анчелотті.

Як пише видання The Independent, кандидатуру Райкарда підтримав його співвітчизник, нинішній головний тренер "Челсі" та збірній Росії Гус Хіддінк. Саме Хіддінк рекомендував Абрамовичу звернути увагу на екс-тренера "Барси".

Проте Абрамович чітко дав зрозуміти, що саме Анчелотті є головним кандидатом на заміну Хіддінку. Італійський тренер вже ознайомився з умовами свого майбутнього контракту. Проте ясність у питанні з призначенням Анчелотті наступить тільки після 17 травня, коли тренер проведе зустріч із власником "Мілана", прем"єр-міністром Італії Сильвіо Берлусконі.

Берлусконі звинуватив Анчелотті у тому, що "Мілан" у цьому сезоні не зміг виграти скудетто, проте потім спробував дистанціюватися від свого інтерв"ю, заявивши, що журналісти не так його зрозуміли. У тому випадку, якщо власнику "Мілана" не вдасться вмовити тренера залишитися на своєму посту, то "россонері" вимагатимуть у "Челсі" компенсацію в 5 мільйонів євро за дострокове розірвання контракту, що діє до липня 2010 року.

Team Talk, The Independent

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк назвав свого наступника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі