неділя, 08 червня 2008 14:10

Хемілтон виграв другий поул у сезоні

Льюіс Хемілтон стартуватиме з першого місця в канадській гонці "Формули-1". Британець показав найкращий час у всіх трьох кваліфікаційних сесіях, заробив восьмий поул у кар"єрі і другий цього сезону. Роберт Кубіца почне гонку з першого ряду, а з другого стартують Кімі Райкконен і Фернандо Алонсо.

По ходу сесії маршали кілька разів чистили трасу від крихт асфальту в шпильці десятого повороту, але гонщики все одно скаржилися на брак зчеплення - саме там багато хто втрачав час, показавши непогану швидкість на перших двох секторах.

Марк Уеббер показав четвертий час у другій сесії, але розбив машину в сьомому повороті і у фіналі кваліфікації на трасу не виїжджав. Не брав участь у кваліфікації Себастьян Феттель - механіки не встигли відновити машину, пошкоджену на вільних заїздах, а його напарник Себастьєн Бурде втратить п"ять місць на старті після заміни коробки передач. Феліппе Масса з "Феррарі" став у кваліфікації шостим, а Хейккі Клвалайнен з "Макларена" фінішував слідом за ним.

www.f1news.ru

Зараз ви читаєте новину «Хемілтон виграв другий поул у сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі