пʼятниця, 10 червня 2011 10:35

"Хей стане моєю 50-ю достроковою жертвою" - Володимир Кличко

"Хей стане моєю 50-ю достроковою жертвою" - Володимир Кличко

Чемпіон світу IBF/WBO/IBO в суперважкій вазі Володимир Кличко в черговий раз посміявся над демонстративною агресивністю свого суперника Чемпіона світу WBA Девіда Хея.

Володимир Кличко вже потішається над інформаційною активністю Хея.

"Девід хотів сказати ущипливо, сказавши, що мою вимову, як у Бората. Ну так це правда: я народився в Казахстані, і лише потім моя сім'я переїхала в Україну. Хлопцеві не завадило б дізнаватися інформацію про свого суперника більш ретельно. Але я йому викладу урок в ринзі. Загалом, думаю, Хей не такий поганий, як намагається виглядати", - іронізує українець.

"Він просто втратив голову. Не потиснув мені руку на прес-конференції? Ну так нехай знає, що бокс - це спорт джентльменів. Перед боєм Джо Луїса і Макса Шмелінга теж було досить всякого бруду (на кшталт того, що чорний американець б'ється з пішаком нацистської Німеччині), але це не завадило боксерам потиснути один одному руки", - нагадав боксер.

ЧИТАЙТЕ НА ТЕМУ: Хей замовив на бій з Кличком рефері, який вміє рахувати до десяти

Разом з тим Володимир серйозно ставиться до бою з британцем.

"Я постійно тримаю у себе в голові його образ. Як людина, він мені огидний, але як боксер, Хей змушує мене нервувати. Я знаю, чого від нього чекати. Він - реальна загроза. Швидкий, з важким ударом, небезпечний. Напевно, найнебезпечніший мій суперник за всю кар'єру", - зазначив він.

"Але, по суті, він усього лише тяж, і це буде перший раз, коли він вийде в ринг проти справжнього суперважкоатлета. Зараз я на піку своїх можливостей, і Хей стане моєю 50-ю достроковою жертвою", - запевняє Кличко.

Нагадаємо, що об'єднувальний бій українця Володимира Кличка і британця Девіда Хея пройде 2 липня в Гамбурзі на стадіоні Imtech Arena.

Відзначимо, що Володимир Кличко вже набиває руку на дванадцяти сурогатах Хея.

Зараз ви читаєте новину «"Хей стане моєю 50-ю достроковою жертвою" - Володимир Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі