вівторок, 15 березня 2011 13:54

Хей порівняв Володимира Кличка з Боратом

Хей порівняв Володимира Кличка з Боратом

Британський боксер-важковаговик Девід Хей порівняв українця Володимира Кличка з казахським журналістом Боратом Сагдієвим - персонажем коміка Саші Барона Коена. За словами Хея, Кличко, який народився в Казахстані, говорить англійською з таким же акцентом, як Борат.

"Він — це Борат у боксі. Не здивуюся, якщо він носить купальний костюм Бората під час відпочинку", - сказав британець. У той же час Хей погодився, що німецькою чи українською він сам говорить не краще, ніж Кличко - англійською.

Хей сказав, що йому складно сприймати Кличка-молодшого всерйоз, тому що коли він дивився фільм про Бората, йому весь час здавалося, що головний герой говорить, як Кличко.

Також британець висловив думку, що Кличко є одним з найбільш "нудних" чемпіонів у важкій вазі в історії боксу. За словами Хея, важка вага асоціюється з харизматичними боксерами - Мохаммедом Алі, Джо Фрейзером, Евандером Холіфілдом і Майком Тайсоном - а Кличко до їх числа не відноситься.

30-річний Хей проведе бій з 34-річним Кличком в одному з міст Німеччини 25 червня або 2 липня 2011 року. Контракт на цей поєдинок був підписаний 4 березня. Бій Хея з Кличком міг відбутися ще в 2009 році, проте тоді він зірвався через травму британця.

У поєдинку Кличка з Хеєм на кону стоятимуть три чемпіонські звання: титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), що належать українцю, а також титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), яким володіє Хей.

Зараз ви читаєте новину «Хей порівняв Володимира Кличка з Боратом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі