вівторок, 05 квітня 2011 11:37

Хей пообіцяв нагадати Володимиру Кличку, як той лазив по рингу на колінах

Хей пообіцяв нагадати Володимиру Кличку, як той лазив по рингу на колінах

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBA британець Девід Хей обіцяє перевіряти на міцність щелепу українця Володимира Кличка - знову і знову - поки чемпіон світу за версіями IBF/WBO/IBO не почне згадувати свої поразки нокаутом від південноафриканця Коррі Сандерса і американця Леймона Брюстера, говориться в повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

"Як тільки я постійно почну влучати йому в щелепу, можливо не з першого разу і не з другого, але він потроху почне згадувати бої з Корі Сандерсом і Леймоном Брюстером, де він був жорстоко нокаутований, де він повзав по рингу на колінах. Я збираюся повернути його в це положення. Це складне завдання, але я знайду спосіб перемогти його.

У більшості випадків передбачається, що важковаговики повинні бути важкими. Люди запитують: "Чи будеш ти досить великим, щоб впоратися з цими гігантами?". Але моєю філософією завжди була швидкість. Швидкість - це ключ. У мене великий план на бій, якщо ти будеш сфокусований, то впораєшся із завданням. Не думаю, що різниця в зрості і вазі буде великим фактором у бою з Володимиром. І знову люди списують мене з рахунків, говорячи, що я занадто малий, і раз по раз я доводжу, що чудовий маленький боксер поб'є гарного великого боксера", - сказав Хей, якого цитує allboxing.ru.

Нагадаємо, що серед можливих місць проведення бою Кличко - Хей розглядаються футбольні стадіони у Дортмунді, Гельзенкірхені і Кайзерслаутерні. Поєдинок відбудеться 25 червня або ж 2 липня.

Зараз ви читаєте новину «Хей пообіцяв нагадати Володимиру Кличку, як той лазив по рингу на колінах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі