неділя, 26 вересня 2010 11:13

Харківські фанати атакували автобуси "Шахтаря"

Харківські фанати атакували автобуси "Шахтаря"

При відбутті команди та тренерського штабу донецького "Шахтаря" зі стадіону "Металіст" в Харкові стався інцидент. У бік автобуса "гірників" полетіли різного роду важкі предмети.

Як повідомляє прес-служба ФК "Шахтар", один з цих предметів розбив скло по лівому борту автолайнера. Однак оскільки той оснащений багатошаровим склопакетом, всередину автобуса предмети не потрапили. Трохи пізніше, вже після прибуття в аеропорт, "гірники" нарахували не менше п"яти глибоких вм"ятин в лівій частині корпусу автобуса.

"Парадоксально, що свідками того, що відбувається були кілька сотень співробітників правоохоронних органів, які жодним чином на це свавілля не відреагували. Більш того, коли представники "гірників" звернулися до міліціонерів за допомогою, ті просто відмахнулися. А один з правоохоронців навіть демонстративно вдарив кулаком по автобусу . На щастя, останній виявився міцніше", - підкреслили в прес-службі.

Одночасно з погромом командного транспорту "обстрілу" піддався і автобус із співробітниками ФК "Шахтар" і "Донбас Арени", які приїхали до Харкова підтримати команду. На виїзді з міста уболівальники закидали його важкими предметами і розбили скло. А в районі Чугуєва аналогічну "зустріч" влаштували колоні автобусів з уболівальниками "Шахтаря". Вибиті як мінімум два скла. Дивом ніхто не постраждав.

У свою чергу ФК "Металіст" зробив офіційну заяву, в якій висловив своє обурення "підлими та хуліганськими діями осіб, що напали на клубний автобус донецької команди і вболівальників після матчу" Металіст "-" Шахтар ". Харківський клуб заявив, що зі свого боку зробить все можливе для ідентифікації порушників.

"Ми закликаємо правоохоронні органи встановити особи винних і вжити щодо них заходи відповідно до закону", - сказано в заяві.

Нагадаємо, раніше донецький "Шахтар" виграв з рахунком 2:1 в матчі з харківським "Металістом". Рахунок на 55-й хвилині матчу відкрив гравець "Металіста" Тайсон. На 72-й хвилині рахунок зрівнявся - гол у ворота харків"ян забив Едуардо. Перемогу "Шахтарю" в останні хвилини матчу приніс Мхітарян.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Харківські фанати атакували автобуси "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі