субота, 12 квітня 2008 13:24

Клубний автобус "Шахтаря" став жертвою дніпропетровських хуліганів (ФОТО)

Ввечері 11 квітня донецький "Шахтар" прибув до Дніпропетровська на черговий матч чемпіонату країни з місцевим "Дніпром". Команда традиційно розташувалася в готелі "Україна". На стоянці біля головного входу в готель, як завжди, припаркувався клубний автобус.

Вранці 12 квітня з"ясувалося, що хтось неабияк подряпав корпус автобуса. Хулігани особливо старанно намагалися поглумитися над емблемою "Шахтаря", яка виявилася повністю подряпаною. Поряд були видряпані нецензурні слова, символіка місцевого фанатського угрупування і свастика.

"Дніпропетровські вболівальники знамениті своєю експресивністю і вмінням тиснути на команди супротивників. Це нормально і навіть похвально. Але в цьому випадку була перейдена грань розумного. В усякому разі, використання фашистської атрибутики - це зовсім не те, що може прикрасити український футбол", - коментує інцидент сайт "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «Клубний автобус "Шахтаря" став жертвою дніпропетровських хуліганів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі