середа, 22 серпня 2018 11:52

Хацкевич пояснив, чим "Аякс" відрізняється від "Динамо"

Хацкевич пояснив, чим "Аякс" відрізняється від "Динамо"
Хацкевич вважає гравців "Аякса" індивідуально сильнішими. Фото: dynamo.kiev.ua

Перед матчем "Аякс" - "Динамо" головний тренер киян Олександр Хацкевич відповів на запитання журналістів. Наставник розповів про філософію та гравців команди суперника.

"У кожної команди своя філософія. У "Аякса" вже протягом багатьох років філософія одна – атакуючий футбол, комбінаційний, зі зміною позицій. У нас більше силовий футбол, зі швидким переходом з оборони в атаку, компактна гра, пресинг. І ми використовуємо ті чи інші компоненти гри залежно від ситуації на полі. Те, чого зараз вимагає сучасний футбол. Це і активна гра без м'яча, і активна гра з м'ячем. Тут я нічого нового не скажу. Але в кожної команди є своя філософія.

У "Аякса" є досвідчені гравці, є молоді гравці. Є вихованці академії цього клубу. Достатньо технічно оснащені гравці, індивідуально сильні як в тактичному плані, так і в єдиноборствах, добре навчені в усіх компонентах

Чи вірю я, що футбол від оборони здатний перемогти атакуючий футбол? Завтра зустрінуться дві різні філософії. Я виходжу з того, які сьогодні в мене футболісти. Вони для мене найкращі. І ми граємо на сильних якостях наших гравців. А який футбол переможе? Ми дізнаємося про це через тиждень", - сказав Хацкевич.

Також тренер розповів, про бразильських легіонерів та чи варто чекати їх в стартовому складі.

"Легіонери з Бразилії? З нами прилетіли два гравці з Бразилії, яких ми придбали (Сідклей та Че Че). Їм ще потрібен час. Будуть вони грати завтра чи ні – це залежатиме від того, як складатиметься матч. Всі, хто прилетіли, готуються до завтрашньої гри. Завтра я розраховую на всіх гравців", – сказав він на прес-конференції у вівторок в Амстердамі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" грає в стилі Лобановського - тренер "Аякса"

Матч "Аякс" - "Динамо" розпочнеться о 22:00 за київським часом. За годину до стартового свистка Gazeta.ua розпочне онлайн трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич пояснив, чим "Аякс" відрізняється від "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі