вівторок, 21 серпня 2018 19:19

"Динамо" грає в стилі Лобановського - тренер "Аякса"

"Динамо" грає в стилі Лобановського - тренер "Аякса"
Тренер "Аякса" поважає "Динамо". Фото: ТСН

За добу до старту поєдинку між "Аяксом" та "Динамо" головний тренер голандців Ерік тен Хаг розповів, чого очікує від "біло-синіх".

"Динамо - дуже хороший суперник. У них відмінна реалізація, для взяття воріт їм потрібен один або два моменти. Крім того, це дисциплінована команда, яка вміє грати на нуль. Вони використовують стиль Лобановського. Також вони виграли 5 разів поспіль в своєму чемпіонаті, це говорить багато про що", - заявив Хаг.

Тренер не бачить різниці в тому де грати перший матч - вдома чи на виїзді.

"Я не думаю про такі речі. Потрібно прийняти обставини такими, якими вони є. Якщо команда грає на виїзді, вона буде прагнути забити в чужі ворота. Наше завдання завтра - не пропустити і забити у ворота суперника. Тоді ми отримаємо комфортний результат перед другим матчем ", - сказав тренер.

"Уболівальники з нетерпінням чекають цього матчу. Вони прекрасно знають, що участь в Лізі чемпіонів - це наша головна мета. Фанатам хочеться, щоб ми грали на найвищому рівні. Наші гравці також неймовірно голодні і у них є велике бажання протистояти таким командам, як Реал Мадрид, Барселона і Баварія ", - передає слова наставника sportarena.com

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, наскілький небезпечний "Аякс"

Матч "Аякс" - "Динамо" розпочнеться завтра о 22:00. Gazeta.ua проведе онлайн трансляцію поєдинку, а наш спеціальний кореспондент розповість про найцікавіші моменти прямо з Амстердаму.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" грає в стилі Лобановського - тренер "Аякса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі