понеділок, 12 серпня 2013 18:21

Хачеріді зліг у лазарет на тиждень, Селін може пропустити півроку

Хачеріді зліг у лазарет на тиждень, Селін може пропустити півроку
Хачеріді травмував задню поверхню стегна. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Після матчу з одеським "Чорноморцем" кілька ключових гравців київського "Динамо" вибули з лав команди.

У захисника Євгена Хачеріді діагностована м'язова травма задньої поверхні стегна. Відновлення гравця займе близько тижня. Нагадаємо, гравець попросив заміну на початку другого тайму.

У Євгена Селіна, який вийшов на заміну в другому таймі, за попереднім діагнозом, пошкоджена передня хрестоподібна зв'язка і меніск.

13 серпня Селіну буде зроблено повторне обстеження, після якого буде встановлено остаточний діагноз і призначено курс лікування. Попередньо Євген може пропустити від трьох місяців до півроку.

Зазначимо, що продовжує відновлюватися після пошкодження задньої поверхні стегна захисник Данило Сілва. Футболіст проходить відновлювальний курс, який орієнтовно займе ще десять днів.

Нагадаємо, що після отриманих травм продовжують відновлення воротар Георгій Бущан, захисник Домагой Віда, півзахисники Денис Гармаш і Ніко Кранчар, а також нападник Андрій Ярмоленко.

Зараз ви читаєте новину «Хачеріді зліг у лазарет на тиждень, Селін може пропустити півроку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі