неділя, 17 січня 2010 16:28

Гвардіола може проміняти "Барселону" на "МЮ"

Гвардіола може проміняти "Барселону" на "МЮ"

За інформацією британського видання News of the World керівництво "Манчестер Юнайтед" має намір запросити в команду головного тренера "Барселони" Хосепа Гвардіоли і навіть вже звернулося з цього приводу до агента наставника каталонського клубу.

Контракт Гвардіоли з "Барселоною" закінчується в червні цього року. "МЮ" хоче, щоб Гвардіола вже влітку приєднався до тренерського штабу клубу, щоб ще через рік змінити на посту головного тренера команди сера Алекса Фергюсона.

"Представники "Манчестера" зв"язувалися зі мною, але поки ми не обговорювали нічого конкретного, що стосується грошового питання або самого проекту роботи. Все це залежатиме від самого Пепа", - заявив агент каталонського фахівця.

Як повідомляє видання, сам Фергюсон хотів би бачити своїм наступником на посту головного тренера "МЮ" саме Гвардіолу.

Тим часом, президент "Барселони" Жоан Лапорта звернувся до головного тренера команди Хосепа Гвардіоли. Лапорта попросив 38-річного фахівця вирішити до Великодня, чи буде він тренувати каталонців у наступному сезоні.

Президент клубу хоче виграти час в тому випадку, якщо отримає негативну відповідь. Термін угоди Гвардіоли з "Барселоною" закінчується в червні цього року. Недавно він заявив, що не поспішатиме з рішенням з приводу свого майбутнього. Відзначимо, що з 2008 року Гвардіола разом з "Барсою" виграв вже шість трофеїв.

За матеріалами Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола може проміняти "Барселону" на "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі