субота, 27 червня 2009 11:21

Гравець "Металіста" подасть в суд на виробника "чудодійних" пілюль

Гравець "Металіста" подасть в суд на виробника "чудодійних" пілюль

Півзахисник "Металіста" і збірної України Валентин Слюсар дискваліфікований контрольно-дисциплінарним комітетом ФФУ до 25 серпня 2009 року за застосування допінгу.

Допінг-проба, взята 13 травня після півфіналу Кубка України проти полтавської "Ворскли", дала позитивний результат. Також харківський клуб оштрафований на 10 тисяч доларів.

За словами керівника медичного комітету ФФУ В"ячеслава Попова, Слюсарь для поліпшення загального фізичного стану використовував препарат для зниження зайвої ваги, якою до нього зазвичай користувалася дружина Валентина.

Про те, що в цьому препараті є не вказана на упаковці заборонена речовина, півзахисник не знав. Такий короткий термін дискваліфікації також пояснюється тим, що ці ліки не піднімали працездатність організму.

"Я потрапив в безглузду ситуацію, - признався нам Валентин, який зараз перебуває у Винниках, де зараз проводить збори "Металіст". - Поняття не мав, що в цих препаратах є заборонена речовина. Так просто я цього не залишу.

Думаю, подаватиму до суду на виробника цих "чудодійних" пілюль. Хай пишуть на упаковці, які речовини входять до складу препарату. А так я постраждав ні за що".

За матеріалами БЛИК

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Металіста" подасть в суд на виробника "чудодійних" пілюль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі