неділя, 31 травня 2009 12:25

Гравець "Евертона" забив гол на 25 секунді

Гравець "Евертона" забив гол на 25 секунді

Нападаючий "Евертона" Луї Саа у вчорашньому фінальному матчі Кубка Англії проти "Челсі" (2:1) забив найшвидший гол в історії турніру на "Вемблі".

Саа забив м"яч у ворота "Челсі" на 25 секунді зустрічі. Колишній рекорд належав гравцеві "Челсі" Роберто Ді Маттео, який в 1997 році забив у ворота "Мідлсбро" на 42 секунді зустрічі.

Луї Саа побив і загальний рекорд скорострільності фінального матчу Кубка Англії, який протримався 114 років. У 1895 році в матчі між "Астон Віллою" і "Вест Бромвічем" єдиний гол в матчі гравець господарів Боб Чатт забив на 30-ій секунді.

Нагадаємо, "Челсі" завоював Кубок Англії, перемігши у фіналі "Евертон". У вирішальному матчі, який став для "Челсі" останнім під керівництвом Гуса Хіддінка, лондонці здобули перемогу з рахунком 2:1. Кубок Англії сезону-2008/09 став для "Челсі" першим трофеєм, виграним з 2007 року.

Після голу Саа "Челсі" відігрався на 21-ій хвилині. Після навісу з лівого флангу івуарійський нападаючий Дідьє Дрогба виграв боротьбу за м"яч і головою відправив його в дальній кут.

Переможний гол на 72-ій хвилині забив Френк Лемпард. Півзахисник "Челсі" завдав точного удару в лівий верхній кут з-за меж штрафного майданчика. Під завісу зустрічі "Челсі" володів перевагою і не дав "Евертону" шансів відігратися.

Таким чином, під керівництвом Хіддінка, який очолив команду в лютому цього року, "Челсі" зайняв третє місце в чемпіонаті Англії, дійшов до півфіналу Ліги чемпіонів і виграв Кубок Англії. Тепер Хіддінк тренуватиме тільки збірну Росії.

За матеріалами "Советский спорт", Лента

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Евертона" забив гол на 25 секунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі