середа, 09 червня 2010 12:46

Гравцям збірної Арентини вирішили підвищити інтелектуальний рівень

Гравцям збірної Арентини вирішили підвищити інтелектуальний рівень

Тренер збірної Аргентини з фізичної підготовки Фернандо Синьоріні вирішив на період чемпіонату світу в ПАР підвищити інтелектуальний рівень футболістів і тренерського штабу команди, повідомляє аргентинська газета Clarin.

З цією метою він дістав багато книг і влаштував у готелі, де зупинилася команда, маленьку бібліотеку. Літературний жанр включає як прозу, так і поезію. Сам Синьоріні є великим шанувальником великого іспанського поета Федеріко Гарсії Лорки, цитуючи багато творінь останнього напам'ять.

Крім того, в бібліотеці є футбольні книги і біографія одного з героїв Латинської Америки - Че Гевари.

Наставник збірної Аргентини Дієго Марадона, наприклад, почав читати книгу Едуардо Галеано "Футбол в тіні і на сонці".

"Зазвичай Марадона читає дві сторінки і може повернутися до книги через кілька місяців. Але якщо він прочитає з цієї книги хоча б два рядки, то можна буде вважати, що він виконав своє завдання", - сказав Синьоріні, додавши, що подарував наставнику Альбіселесте "Чайку" Баха, "Маленького принца" Сент-Екзюпері та "Сто років самотності" Габріеля Гарсії Маркеса.

Нагадаємо, що футболістам аргентинської збірної не стали вводити обмеження на секс з дружинами і подругами під час Чемпіонату світу.

За матеріалами Чемпионат.Ру

Зараз ви читаєте новину «Гравцям збірної Арентини вирішили підвищити інтелектуальний рівень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі