пʼятниця, 31 липня 2009 09:47

Гравцям "Тімішоари" за скальп "Шахтаря" заплатять по 60 тисяч євро

Гравцям "Тімішоари" за скальп "Шахтаря" заплатять по 60 тисяч євро

Керівництво румунської "Тімішоари" найсерйознішим чином потурбувалося про чинник фінансового стимулювання гравців команди в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, де суперником "Тімішоари", як відомо, є донецький "Шахтар".

За словами вірменського легіонера румунського клубу Армана Карамяна, у випадку якщо команда зуміє залишити "гірників" за бортом Ліги чемпіонів, керівництво "Тімішоари" виплатить гравцям команди суму преміальних у розмірі 60 тисяч євро кожному футболістові, повідомляє "Блик". Для Румунії це величезні гроші - для більшості гравців тамтешнього чемпіонату така премія перевищує зарплату за рік!

"Але про вихід в наступний раунд говорити ще рано, - говорить Арман Карамян. - Ми вдало зіграли на виїзді (2:2), але попереду ще 90 хвилин або і всі 120. Нам буде трохи легше - підтримка уболівальників буде неймовірною".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Гравцям "Тімішоари" за скальп "Шахтаря" заплатять по 60 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі