середа, 10 листопада 2010 15:35

Гравці "Вольфсбурга" побилися на тренуванні

Гравці "Вольфсбурга" побилися на тренуванні

Півзахисник збірної Бразилії Дієго (на фото), який виступає за німецький "Вольфсбург", побився на тренуванні з партнером по команді Сашею Рітером. Про це повідомляє німецьке інформагентство DPA. Головний тренер "Вольфсбурга" англієць Стів Макларен назвав інцидент нормальною ситуацією.

За словами наставника команди, гравці просто зіткнулися в боротьбі за м'яч. У той же час, джерело в клубі підтвердило, що мала місце бійка.

Як повідомляє агентство, під час тренувальної гри Рітер порушив правила на Дієго і вибачився. Через кілька хвилин Дієго спробував застосувати проти Рітера грубий підкат, але тому вдалося уникнути зіткнення. Після цього між гравцями почалася словесна перепалка, яка переросла в бійку.

"Вольфсбург" програв шість з 11 матчів чемпіонату Німеччини сезону-2010/11. Команда Макларена займає в першості країни 12-е місце.

Дієго перейшов у "Вольфсбург" перед початком сезону-2010/11 з туринського "Ювентуса". Рітер грає за "Вольфсбург" з 2007 року. До цього він виступав за "Фрайбург".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Вольфсбурга" побилися на тренуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі