субота, 29 серпня 2009 10:17

Гравці "Шахтаря" про матч за Суперкубок з "Барселоною"

Гравці "Шахтаря" про матч за Суперкубок з "Барселоною"

Футболісти донецького "Шахтаря" поділилися своїми враженнями про дві години, проведені на полі стадіону "Луї II" в матчі за Суперкубок УЄФА з каталонською "Барселоною".

Олексій Гай:

- "Шахтар" свідомо практично впродовж всього матчу діяв другим номером?

- Ми розуміли, що "Барселона" завжди діє в атакуючому стилі, довго контролює м"яч. Тому спробували заблокувати їм всі можливі підходи до наших воріт, і в принципі у нас це виходило практично весь матч. Напевно, нам трохи не вистачило сил, до того ж було дуже спекотно.

- Що можеш сказати про стан поля?

- Дійсно, поле сьогодні було не кращої якості. Але обидві команди були в рівних умовах.

- Напевно, навряд чи хтось дорікне "Шахтареві" в недостатній самовіддачі. Як думаєш, як завтра зустрінуть команду уболівальники на відкритті нового стадіону?

- Звичайно, хочеться, щоб уболівальники підтримували нас у скрутну хвилину. Сподіваюся, що завтра нас зустрінуть тепло і з розумінням.

Разван Рац:

- Разване, чого не вистачило "Шахтареві" для перемоги?

- Важко сказати. Якби Джуліусу вдалося забити гол. До того ж арбітр зустрічі не дав стовідсотковий пенальті. За той фол захисник "Барселони" повинен був отримувати червону картку. Та що вже тепер говорити. Повірте, зараз мені важке що-небудь коментувати.

- В одному з епізодів ти завдав болючого удару Яя Туре...

- Я наступив на нього випадково, оскільки в повітрі мені більше нікуди було ставити ногу. Відразу підійшов і хотів вибачитися, ось тільки він мене не зрозумів. Тільки після матчу ми потиснули один одному руки.

Василь Кобін:

- Думаю, ми грали сьогодні непогано. В принципі, нам вдалося втілити в життя все те, що нам говорив тренер, і впродовж матчу не дали "Барселоні" створити хоч щось біля наших воріт. За винятком, звичайно, пропущеного голу.

- Пам"ятаєш епізод, коли міг завершувати атаку ударом з лівої ноги? Чому не став бити?

- У тому епізоді ми з Жадсоном чудово один одного зрозуміли, він вивів мене на ударну позицію. Проте на моїй спині "висів" захисник, та і відстань до воріт була не близькою. Тому я вирішив віддати передачу.

- Після матчу з ким-небудь помінявся футболками?

- Ні, ще до гри вирішив, що залишу цю футболку собі на пам"ять, адже такі матчі - це щось особливе.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Шахтаря" про матч за Суперкубок з "Барселоною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі