середа, 01 жовтня 2008 11:56

Гравці "Динамо" поділилися враженнями про матч з "Фенербахче"

"Фенербахче" - "Динамо" - 0:0. Післяматчеві коментарі гравців

Максим Шацьких, нападаючий "Динамо":

- Не можна сказати, що ми повністю задоволені результатом. Ми мали достатньо можливостей, щоб забити м"яч, але не реалізували їх. Втім, нічийний результат - також непоганий для нас.

- В кінці матчу в тебе була можливість віддати пас на Алієва в штрафний майданчик, про що він намагався інтенсивно докричатися. Не почув його?

- Почув, але пізно. У цей момент я вже налаштувався на удар, і важко було перемкнутися. Якби почув раніше - звичайно, віддав би під удар.

- Не важко діяти наодинці на вістрі атаки?

- Важко завжди та всім. Але я думаю, що це нормально. "Динамо" багато років грало з одним нападаючим і, треба відзначити, грало достатньо успішно. Все залежить від тактичної схеми, оскільки нападаючому необхідна підтримка з глибини.

- Брак ігрової практики сьогодні позначався?

- Думаю, так. Звичайно, пропадає відчуття, але це все повертається достатньо швидко.

- Два роки тому ти вже забивав на цьому стадіоні у ворота "Фенербахче". Чого не вистачило сьогодні, щоб повторити успіх?

- По-перше, в 2006 році й зараз грали фактично дві різні команди. А сьогодні, думаю, не вистачило точності в завершенні атак і холоднокровності.

Андрій Несмачний, захисник "Динамо":

- Думаю, зі своїм завданням я справився. В кінці матчу ми віддали ініціативу "Фенербахче", але небезпечних моментів біля наших воріт не було. Всі хлопці справилися зі своїми завданнями на сто відсотків. Можливо, знову підвела реалізація голевих моментів, але із-за нічийного результату, думаю, не варто турбуватися.

- Віддавши ініціативу, ви зробили це спеціально чи суперник змусив вас закритися в захист?

- Думаю, ми спеціально віддали суперникам ініціативу, щоб вони більше атакували і відкривали нам вільні зони для контратак. Щось вийшло, щось - ні, але це футбол.

- У першому таймі здавалося, що якщо "Динамо" трохи додасть, то цілком може забити м"яч.

- Так, я з вами згоден. Коли сидів на лавці запасних, то зловив себе на думці, що це не та команда, з якою ми грали два роки тому. Сьогодні її можна було спокійно обігравати. Якби вдалося трохи додати, по-іншому розпорядитися своїми моментами, то цілком могли відвезти із Стамбулу три очки.

- У кінцівці другого тайму команда практично зупинилася. З чим це пов"язано?

- Необхідно, щоб спочатку вляглися емоції після матчу. Необхідно ще раз проглянути поєдинок в записі, розібрати всі моменти, та лише тоді можна буде говорити про перипетії матчу в деталях.

Мілош Нінковіч, півзахисник "Динамо":

- Результатом, можна сказати, залишилися задоволені. Проте, якби ми грали небагато розкутіше, з великим акцентом на атаку, то могли й виграти. У другому таймі знову відійшли в оборону, як і в поєдинку з "Арсеналом". Не знаю, чого так відбувається.

- Чекали, що "Фенербахче" перебуває не в найкращій формі?

- Ми детально вивчили останні матчі команди і, звичайно, знали про її, образно кажучи, розібраний стан. Втім, в їх складі грають футболісти, які самотужки можуть вирішити результат матчу. Алекс, Гуїса, Роберто Карлос доставили нам немало клопоту сьогодні.

- До сьогоднішнього дня тобі доводилося грати в Туреччині?

- Ні, це вперше.

- Які враження від турецьких уболівальників?

- В принципі, турецькі вболівальники чимось нагадують мені сербських фанатів. Тому нічого нового для себе я не побачив.

- Не здалося тобі, що футболісти "Фенербахче" нервували мало не більше, ніж динамівці?

- Після поразки в першому турі від "Порту" вони розраховували узяти три очки в домашньому матчі, причому за всяку ціну. Але якщо вони й далі продовжуватимуть так грати, більш ніж на останнє місце їм розраховувати буде складно.

- Сьомін на прес-конференції сказав, що "Динамо" відіграло блискуче в обороні. Чи не вважаєш це перебільшенням?

- Я згоден з Юрієм Павловичем - в обороні ми зіграли відмінно. У "Фенербахче" практично не було моментів.

- Ти сьогодні неодноразово отримував по ногах від футболістів "Фенербахче". Як себе відчуваєш?

- Чесно кажучи, ніколи в житті так не втомлювався, як після сьогоднішнього матчу. Від цього навіть почав боліти живіт, довелося випити дві пігулки. Сподіваюся, все буде добре.

Офіційний сайт "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Динамо" поділилися враженнями про матч з "Фенербахче"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі