середа, 01 жовтня 2008 08:31

"Всі бачили: суперник нас боявся" - тренер "Фенербахче" Арагонес

Луїс Арагонес, головний тренер "Фенербахче", прокоментував хід матчу другого туру Ліги чемпіонів з київським "Динамо".

- Чи задоволені ви тим, як зіграв "Фенербахче" сьогодні? Чи задоволені ви результатом матчу?

- Я дуже задоволений тим, як команда грала в другому таймі. У нас були багато моментів, тоді як "Динамо" практично нічого не створило біля наших воріт. Суперник намагався грати на контратаках, але у нього нічого не виходило. Результат же нас, звичайно, не може задовольняти. Всі бачили, що сьогодні ми заслуговували на перемогу, але, на жаль, так і не зуміли забити гол.

- Як ви вважаєте, сьогоднішній результат ослабить тиск на вас?

- Я багато грав і багато тренував. Після того тиску, який я випробував на собі в Іспанії, нинішній пресинг, думаю, мені під силу пережити. Вихід же з ситуації простій - команда повинна грати краще і добиватися позитивного результату.

- Чи можна говорити, що досить боязка тактика "Фенербахче" в першому таймі була викликана вашими спогадами про поразку від київського "Динамо" (0:3) у фіналі Кубка Кубків 1986-го року?

- Ви робите неправильні виводи щодо нашої тактики. Ми з перших хвилин атакували ворота суперника і шукали можливість для того, щоб забити гол. Гості, у свою чергу, відсиджувалися в обороні. Якщо хто сьогодні і боявся, так це наш суперник. І, здається, це бачили всі.

- Чому Гуїсі не вдається бути ефективним, діючи в атаці в якості єдиного нападника?

- Я не збираюся сперечатися з журналістами щодо того, наскільки ефективний той або інший футболіст. Я, як тренер, роботою та грою Гуїси повністю задоволений.

Офіційний сайт "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Всі бачили: суперник нас боявся" - тренер "Фенербахче" Арагонес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі