середа, 01 жовтня 2008 08:23

"Ми продовжуємо боротьбу за вихід в наступний раунд" - Сьомін

Після поєдинку з "Фенербахче", який закінчився нульовою нічиєю, головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін залишився задоволений як результатом, так і діями своїх підопічних. Про що поділився з журналістами в рамках післяматчевої прес-конференції.

- Ви не пошкодували, що в другому таймі випустили Шацьких?

- Після першого тайму напрошувалася заміна Бангура. Хотіло прискорення гри, потужніші контратакуючі дії. Був один дуже хороший епізод, коли Максим зобов"язаний був віддавати пас Алієву, але не вийшло. Я ні про що не шкодую, оскільки Шацьких також потрібна ігрова практика, як і решті резервістів. Тим більше, в кінці гри ми трохи підсіли - позначилося важке поле.

- Сьогодні "Динамо" придбало одне очко або втратило два?

- Звичайно, придбали. Якщо додається одне очко - це завжди придбання. Ми продовжуємо боротьбу за вихід в наступний раунд і нічия на виїзді - позитивний результат для нас.

- Чи здивувала вас розбалансована гра "Фенербахче"?

- Я б так категорично не говорив. Сьогодні "Фенербахче" достатньо сильно грало, відчувався тиск на наші ворота. Але, на мій погляд, наші гравці створили для них багато проблем, при цьому блискуче відігравши в обороні.

- Сьогодні одному форвардові - будь-то Бангура або Шацьких - було важко наодинці на вістрі атак. Можливо, варто їх випустити в парі в наступних матчах?

- Можливо, якщо вони будуть готові до цих матчів.

- У останні двадцять хвилин команда явно підсіла. Чи тільки важке поле є причиною?

- У нас був достатньо складний графік. Цілком можливо, позначилися ті ігри, які були проведені раніше. Можливо, не вистачило одного дня для відновлення. Але я дуже вдячний гравцям, що вони грали з повною самовіддачею, вели боротьбу в кожному епізоді. Напевно, не вистачало трохи свіжості - в цьому я з вами згоден.

- Як боротися з необов"язковими жовтими картками, які сьогодні отримали Алієв і Богуш?

- У Богуша чисте ігрове попередження. У Алієва ситуація інша. Це емоції гравця, і з ним будемо серйозно розмовляти на цю тему.

- Що з Ель Каддурі? Чи планувалася його заміна в ході матчу, коли б не травма? Все-таки, проти опонентів він діяв достатньо грубо.

- Ми заздалегідь планували, що у будь-якому випадку хвилин за п"ятнадцять до кінця матчу поміняємо Бадра. Ми в перерві йому нагадали, що у нього є жовта картка, щоб він грав обережніше. Втім, на мій погляд, Каддурі грав не грубо, а достатньо різко, на випередження і в м"яч. Претензій до нього у мене не може бути. Пошкодження, на мій погляд, у Бадра достатньо серйозне. Втім, тільки завтра дізнаємося від лікарів точний вердикт.

Офіційний сайт "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Ми продовжуємо боротьбу за вихід в наступний раунд" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі