середа, 12 грудня 2018 13:09

Гравці "Динамо" зустрілися з фанатами і провели автограф-сесію
11

Фото: ФК "Динамо"
Автор: ФК "Динамо"
 

Троє гравців "Динамо" Віктор Циганков, Беньямін Вербич і Георгій Бущан брали участь в автограф-сесії, на яку вболівальників запросив офіційний спортивний партнер клубу, компанія New Balance.

Автор: ФК "Динамо"
 

Захід відбувся в одному зі столичних концептуальних магазинів New Balance, який знаходиться у ТРЦ SkyMall.

Автор: ФК "Динамо"
 

Задовго до початку автограф-сесії біля магазину зібралося багато вболівальників, які чекали на зустріч із кумирами. Усі вони вщерть заповнили фірмовий шоп, причому на автограф-сесію завітали вболівальники різного віку, від зовсім маленьких до дорослих, інформує офіційний сайт "Динамо".

Автор: ФК "Динамо"
 

Серед гостей магазину ведучий вечора Анатолій Анатоліч провів вікторину на знання славетної історії київського клубу, переможці якої отримали цінні подарунки від New Balance із символікою київського "Динамо".

Автор: ФК "Динамо"
 

Потім під бурхливі оплески у залі з'явилися Беньямін Вербич, Віктор Циганков і Георгій Бущан. Спершу зустріч тривала у форматі спілкування - гравці відповідали на численні запитання вболівальників.

Серед усіх запитань кожен вибрав по одному найкращому, автори яких отримали фірмові динамівські м'ячі New Balance з автографами усіх 3 гравців.

Автор: ФК "Динамо"
 

А потім розпочалася основна частина - автограф-сесія, яка тривала ще 2 год., а загалом гравці провели зі вболівальниками близько 3 год. Автографи від усіх 3 футболістів на красивих постерах, а також селфі з ними отримали усі вболівальники, які завітали цього вечора до магазина New Balance у SkyMall.

Автор: ФК "Динамо"
 

Крім того, усі бажаючі мали змогу придбати будь-яку річ із усього асортименту фірмового динамівського екіпірування та атрибутики, які представлені у концептуальних магазинах New Balance, офіційному клубному фан-шопі, а також в онлайн-сторах "Динамо" і New Balance.

Автор: ФК "Динамо"
 
Автор: ФК "Динамо"
 
Автор: ФК "Динамо"
 
Автор: ФК "Динамо"
 

У четверг у заключному матчі групового раунду Ліги Європи "Динамо" на "Олімпійському" зіграє з "Яблонцем".

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Динамо" зустрілися з фанатами і провели автограф-сесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі