пʼятниця, 11 березня 2011 11:22

"Гра в Манчестері буде ще складнішою" - Шевченко

"Гра в Манчестері буде ще складнішою" - Шевченко

Автор першого голу у ворота "МанСіті" Андрій Шевченко похвалив своїх партнерів, розповів, чому після матчу не подарував свою футболку Едіну Джеко, а також поділився думками про матчі-відповідь з англійцями.

"Я думаю, що сьогодні була дуже хороша гра, і команда дійсно зіграла просто чудово: організовано, компактно, захист зіграв здорово", - ділиться враженнями Шевченко.

"Для нас створювалися дуже хороші зони, завдяки тому, що захисники та півзахисники відбирали багато м'ячів, і ми могли контратакувати. За рахунок цього ми сьогодні і перемогли. Плюс моментами було дуже гарне тримання м'яча. Ми весь час намагалися збивати темп, і коли треба було, дуже правильно контратакували", - коментує гру форвард.

Також Шевченко розповів, чому не подарував Едіну Джеко після матчу свою футболку, про яку той мріяв: "Я йому дав її ще до цього. Так що все нормально".

Щодо матчу-відповіді, Шевченко сказав, що навряд чи варто їхати в Манчестер зі спокійною душею: "Там гра буде ще складнішою. Тому будемо чекати".

Нагадаємо, що перший матч 1 / 8 фіналу Ліги Європи між "Динамо" і "МанСіті" завершився перемогою київського клубу з рахунком 2:0. Рахунок у поєдинку відкрив Андрій Шевченко. Другий гол забив Олег Гусєв.

Зараз ви читаєте новину «"Гра в Манчестері буде ще складнішою" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі