пʼятниця, 11 березня 2011 11:03

"Динамо" зіграло в гарний футбол" - Сьомін

"Динамо" зіграло в гарний футбол" - Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін залишився задоволений діями своєї команди у вчорашньому матчі Ліги Європи і наголосив на непоганих шансах на вихід у наступний етап турніру.

"Ми дуже раді цій перемозі. Вона вийшла важкою, але дуже гідною. Ми грали в гарний футбол, досить агресивний, в тактичному плані виконали все, що намітили. Це перша гра, але заділ досить непоганий. Найголовніше, що з нашого боку була хороша гра проти команди з таким підбором виконавців", - сказав Сьомін, якого цитує офіційний сайт "Динамо".

Тренер також не погодився з думкою, що його команда більшу частину часу провела в обороні.

"А хіба ми не атакували? Активно діяли в передній лінії, завдали чимало ударів по воротах. Не думаю, що ми відсиджувалися в обороні. Також хотілося б сказати велике спасибі уболівальникам за те, що підтримали нас у таку морозну погоду. І хотілося б відзначити поле, яке, звичайно, було у відмінному стані", - сказав він.

Нагадаємо, 10 березня київське "Динамо" з рахунком 2:0 обіграло англійський "Манчестер Сіті" у першому матчі 1 / 8 фіналу Ліги Європи-2010/2011.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зіграло в гарний футбол" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі