понеділок, 25 квітня 2011 15:26

Голкіперу "Ростова" вирізали нирку після зіткнення з форвардом

Голкіперу "Ростова" вирізали нирку після зіткнення з форвардом

Сербський голкіпер "Ростова" Деян Радич в суботу, 23 квітня, в матчі шостого туру чемпіонату Росії отримав важку травму в зіткненні з форвардом грозненського "Терека" Зауром Садаєвим. У воротаря був діагностований розрив нирки, і її довелося вирізати.

Інцидент стався на 75-й хвилині зустрічі, до того моменту "Ростов" вже вів 1:0 - цей рахунок і зафіксував фінальний свисток.

Після навісної подачі у штрафний майданчик Садаєв, який не діставав до м'яча, грубо врізався в Радича, який вже зловив сферу. Голкіпер упав на газон, скорчившись від болю, і так і не зміг піднятися. А Садаєву арбітр зустрічі пред'явив лише жовту картку.

Радича терміново доставили в лікарню, де у нього діагностували розрив нирки. Її в результаті довелося вирізати.

Керівництво "Ростова" має намір добитися дискваліфікації гравця "Терека", який, на їхню думку, зіграв дуже грубо.

Радич зараз знаходиться в реанімації. Лікарі стверджують, що здоров'ю гравця вже ніщо не загрожує. Тим часом, вболівальники "Ростова" провели акцію на підтримку Радича під стінами лікарні, де зараз знаходиться сербський футболіст.

У той же час голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров заявив, що громадська фундація імені його батька Ахмата-Хаджі Кадирова надасть допомогу в лікуванні та реабілітації воротаря "Ростова".

"На моє прохання Регіональний громадський фонд імені Ахмата Кадирова надасть Деяну Радичу допомогу в лікуванні та реабілітації. Те, що сталося вразило нас всіх, ми постійно перебуваємо на зв'язку з лікарнею і готові при першій же необхідності прийти на допомогу. Також в Ростові знаходиться наш представник Андрій Федьков" , - сказав він.

Варто відзначити, що сам Садаєв не виступав з офіційними коментарями з приводу події.

Зараз ви читаєте новину «Голкіперу "Ростова" вирізали нирку після зіткнення з форвардом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі