субота, 19 березня 2011 17:48

Воронін забив у ворота "Ростова"

Воронін забив у ворота "Ростова"

У рамках другого туру російської прем'єр-ліги московське "Динамо" обіграло на своєму полі "Ростов". Зустріч завершилася з рахунком 3:1.

У першому таймі суперникам не вдалося вразити ворота один одного, проте вже на 50-й хвилині господарі вийшли вперед. Після подачі майже від самої бровки пішла скидка на дальню штангу, де Фернандес вколотив м'яч під поперечину.

На 74-й хвилині динамівці розвинули свій успіх. Місімовіч реалізував пенальті, призначений за фол на Сємшові. Місімовіч пробив здорово, але і кидок Радича був прекрасний - від його рук м'яч потрапив у поперечину, але потім виявився все ж за лінією воріт.

За п'ять хвилин до закінчення основного часу матчу "Ростову" вдалося відіграти один м'яч. У Хагуша подача не вийшла, але м'яч полетів за незвичайною траєкторією і опинився за спиною Шуніна.

Втім, на більше ростовчан не вистачило. Більш того, на 90-й хвилині господарі рахунок збільшили - на контратаці динамівці зловили "Ростов", Кураньї вибіг до воріт, не поскупився, віддав передачу і Воронін закотив м'яч у сітку.

Таким чином, "Динамо" здобуває першу перемогу в сезоні, а "Ростов" зазнає першої поразки.

Чемпіонат Росії

Прем'єр-Ліга.

Другий тур

Динамо - Ростов - 3:1 (0:0, 3:1)

Голи: 1:0 - Фернандес (50), 2:0 - Місімовіч (74, пенальті), 2:1 - Хагуш (85), 3:1 - Воронін (90).

ДИНАМО: Шунін, Вілкшир, Ломіч, Фернандес, Гранат, Сємшов, Місімовіч (Воронін, 75), Самєдов, Дуймовіч (Сапета, 80), Каряка (Смолов, 86), Кураньї.

РОСТОВ: Радич, Хохлов, Салата, Окоронкво, Хагуш, Ребко, Калачов (О. Іванов, 59), Гацкан, Блатняк, Чеснаускіс, Адамов (Кириченко, 79).

Попередження: Калачов (11), Чеснаускіс (23), Адамов (26), Окоронкво (33), Каряка (39), Вілкшир (63), Хохлов (74).

Зараз ви читаєте новину «Воронін забив у ворота "Ростова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі