вівторок, 22 вересня 2009 08:46

Голкіпера "Штутгарта" покарали за поїдку на Октоберфест

Голкіпера "Штутгарта" покарали за поїдку на Октоберфест

Воротар німецького футбольного клубу "Штутгарт" Йенс Леманн усунений тренером від участі в матчі Кубка Німеччини за поїздку до Мюнхена на пивний фестиваль Октоберфест. Про це пише німецьке видання Bild. Леманн відлучився на Октоберфест без дозволу керівництва клубу.

У суботу, 19 вересня, "Штутгарт" у матчі чемпіонату Німеччини програв "Кельну" з рахунком 0:2. Російський форвард "Штутгарта" Павло Погребняк провів на полі всі 90 хвилин.

20 вересня 39-річний Леманн був помічений у Мюнхені на Октоберфесті. Головний тренер "Штутгарта" Маркус Баббель заявив, що в середу, 23 вересня, голкіпер не зіграє в матчі Кубка Німеччини з клубом "Любек", який виступає в четвертому дивізіоні чемпіонату країни.

За словами Баббеля, 24 вересня він разом з генеральним менеджером "Штутгарта" Хорстом Хельдтом поговорить з
Леманном.

Октоберфест відкрився в суботу, 19 вересня. Свято триватиме два тижні. Голкіпер заявив, що він приїхав на фестиваль в рамках благодійної акції. Леманн визнав, що не узгодив свою поїздку на Октоберфест з керівництвом клубу.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Голкіпера "Штутгарта" покарали за поїдку на Октоберфест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі