субота, 26 листопада 2011 18:41

Гол Романа Єрьоменка допоміг "Рубіну" обіграти "Динамо" Вороніна

Гол Романа Єрьоменка допоміг "Рубіну" обіграти "Динамо" Вороніна

У рамках 32-го туру російської Прем'єр-Ліги казанський "Рубін" обіграв на своєму полі московське "Динамо". Зустріч завершилася з рахунком 2:0.

Перший гол у матчі був забитий вже на четвертій хвилині - з правого флангу послідував пас від Калешина на лінію штрафного, Караденіз п'ятою катнув м'яч далі, де Роман Єрьоменко в один дотик технічно пробив у кут воріт.

Зміцнили свою перевагу рубінові на 22-й хвилині - Караденіз щільно пробив у кут, а Шунін трохи запізнився зі стрибком, тому виручити свою команду не зміг.

До фінального свистка голів забито більше не було. У кінцівці зустрічі між футболістами зав'язалася бійка, в результаті якої Боккетті отримав червону картку.

Безпрограшна серія "Рубіна" в матчах з "Динамо" триває. Остання перемога біло-блакитних в цьому протистоянні датована 5 листопада 2006 року - 1:0. З 10 останніх матчів між цими суперниками казанці виграв 9 абсолютно всуху із загальним рахунком 19:0, тільки один завершивши внічию 2:2.

Чемпіонат Росії

Прем'єр-Ліга. 32-й тур

"Рубін" (Казань) - "Динамо" (Москва) - 2:0

Голи: Р. Єрьоменко, 4 (1:0); Караденіз, 22 (2:0).

Зараз ви читаєте новину «Гол Романа Єрьоменка допоміг "Рубіну" обіграти "Динамо" Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі