субота, 29 вересня 2012 19:40

Гол Назаренка приніс "Таврії" перемогу у матчі з "Волинню"

Гол Назаренка приніс "Таврії" перемогу у матчі з "Волинню"
"Таврія" виграла четвертий матч у сезоні ФОТО: sctavriya.com

На полі стадіону "Авангард" у Луцьку відбулася зустріч "Волині" і "Таврії" в рамках десятого туру української прем'єр-ліги, за підсумками якої господарі поступилися з мінімальним рахунком.

Гостям вдався швидкий гол - вже на п'ятій хвилині протистояння Сергій Назаренко відправив м'яч у ворота Сергія Литовченка зразковим ударом зі штрафного. Ще до перерви "Волинь" могла відігратися. Хоча сімферопольці мали можливості для повторного взяття воріт.

У другому таймі ситуація на полі суттєво не змінилася, а гості зуміли втримати переможний результат, домігшись четвертого успіху в сезоні.

"Нам не вдалася швидка гра, будемо в цьому розбиратися. Я казав хлопцям, щоб діяли інакше, але футболісти грали повільно, так грати не можна. Дуже погано грали в першому таймі, в другому розбігалися. У нас були моменти для того, щоб врятувати гру, будемо розбиратися. Напевно, гравці гадали, що підсвідомо зможуть перемогти "Таврію", - сказав після матчу головний тренер "Волині" Анатолій Дем'яненко в ефірі телеканалу "2+2".

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга.

10-й тур

Волинь (Луцьк) - Таврія (Сімферополь) - 0:1

Голи: Назаренко, 5 (0:1).

Волинь - Литовченко, Шиков, Занєв, Ілієв, Насонов (Бабир, 46), Пилипчук (Савич, 82), Бікфалві, Ізворану (Стевіч, 46), Аржанов, Сімінін, Суботіч.

Таврія - Погорілий, Селіо, Єзерський, Романчук, Буссаїді, Назаренко, Свенссон, Гомес, М. Гаджиєв (Калиниченко, 61), Фещук (Гуменюк, 64), Шиндер (Любічич, 90).

Попередження: Ізворану, 15; Іванов, 23; Суботіч, 59; Бабир, 81 - Шиндер, 34; Бусаїді, 42; Романчук, 86; Селіо, 86.

Зараз ви читаєте новину «Гол Назаренка приніс "Таврії" перемогу у матчі з "Волинню"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі