середа, 08 серпня 2012 00:03

Гол Ідейе приніс "Динамо" виїзну перемогу над "Фейєнордом"

Гол Ідейе приніс "Динамо" виїзну перемогу над "Фейєнордом"
Ідейе знову забиває на останніх хвилинах. Фото: sport-express.ua

У Роттердамі відбувся матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між голландським "Фейєнордом" і київським "Динамо".

Суперники активно розпочали гру, з перших хвилин краще виглядали господарі, але через чверть години українці позбулися зайвої нервозності. Команди створили достатню кількість гольових моментів, але до перерви рахунок не відкрили, воротарі часто вступали в гру, а гості встигли відзначитися попередженнями Брауну Ідейе і Огнену Вукоєвичу.

У другому таймі футболісти "Фейєнорда" продовжили шукати шанси біля воріт Максима Коваля, динамівці тримали оборону і виглядали гідно в контратаках, а перед фінальним свистком глядачі побачили характерний для "Динамо" останнього часу гол - Браун Ідейе приніс перемогу команді Юрія Сьоміна.

Таким чином, за підсумками двоматчевого протистояння і перемоги із загальним рахунком 3:1 кияни виступлять в плей-офф Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів

Третій кваліфікаційний раунд

Матч

Фейенорд (Роттердам, Нідерланди) - Динамо К (Київ, Україна) - 0:1

Голи: Ідейе, 90 +6 (0:1).

Зараз ви читаєте новину «Гол Ідейе приніс "Динамо" виїзну перемогу над "Фейєнордом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі