субота, 30 травня 2009 11:44

Глєб хоче піти з "Барси", а Жуан перепідписав контракт з "Ромою"

Глєб хоче піти з "Барси", а Жуан перепідписав контракт з "Ромою"
Агент півзахисника каталонської "Барселони" Алєксандра Глєба, Микола Шпильовський, повідомив, що його клієнт не збирається залишатися в клубі на наступний сезон.

"Ми збираємося зустрітися з керівництвом клубу і все обговорити. Так, Алєксандр виграв три титули, і я сумніваюся, що він повторить свій успіх. Але ми не хочемо, щоб він наступний сезон провів на лаві запасних.

Я не перший день в цьому бізнесі, але для мене ситуація зовсім не зрозуміла. Нехай мені пояснять", - сказав Шпильовський в інтерв"ю "Комсомольской правде".

А от бразильський захисник "Роми" Жуан продовжив контракт з клубом. Як повідомила прес-служба клубу, контракт футболіста тепер розрахований до 2013 року.

До 2011 року зарплатня Жуана в "Ромі" складатиме 4,5 мільйона фунтів стерлінгів на рік. А з 2011 по 2013 года бразилець буде отримувати по 4,6 мільйона фунтів стерлінгів за сезон.

Нагадаємо, що Жуан перейшов у "Рому" "Байєра" в 2007 році. За трансфер бразильця римляни заплатили приблизно 5 мільйонів фунтів стерлінгів. У цілому Жуан відіграв за "Рому" 42 матчі.

sport-express.ru, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Глєб хоче піти з "Барси", а Жуан перепідписав контракт з "Ромою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі