четвер, 04 липня 2013 18:23

Гіггз став граючим тренером "Манчестер Юнайтед"

Гіггз став граючим тренером "Манчестер Юнайтед"
Раян Гіггз буде допомагати новому тренеру "МЮ" Девіду Мойєсу ФОТО: sport-xl.net

Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Раян Гіггз призначений граючим тренером команди. Про це повідомляє офіційний сайт чемпіонів Англії.

39-річний гравець заявив, що з нетерпінням хоче спробувати себе у новій ролі. За словами Гіггза, це призначення допоможе зробити перший крок у напрямку до тренерської роботи після завершення кар'єри футболіста.

Гіггз буде допомагати новому тренеру "МЮ" Девіду Мойєсу, котрий змінив на чолі команди Алекса Фергюсона. Разом з колишнім тренером пішли всі його помічники. Один з них - Рене Меленстен - знайшов роботу у махачкалинському "Анжі". Моейс привів із собою тренерів, з якими працював до цього в "Евертоні".

Наприкінці червня Гіггз вступив на тренерські курси УЄФА, що дозволить йому через 18 місяців отримати ліцензію Pro (дозволяє працювати головним тренером в командах вищих дивізіонів і з національними збірними).

У березні півзахисник продовжив з "Юнайтед" контракт до кінця сезону-2013/14. На момент закінчення угоди Гіггзу буде 40 років.

Всю кар'єру півзахисник провів у складі "МЮ", в основному складі якого дебютував в 1990 році. Разом з командою Гіггз 13 разів ставав чемпіоном Англії, чотири рази вигравав національний кубок. Два рази валлієць перемагав у Лізі чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Гіггз став граючим тренером "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі